Često nas pitate

Koji je rok isporuke?

Rok isporuke je 1 – 3 radna dana, a u najvećem broju slučajeva šaljemo odmah sledećeg dana.

Kojom kurirskom službom šaljete proizvode?

Proizvode šaljemo preko kurirske službe PostExpress, danas za sutra.

Koja je cena dostave?

Cena poštarine je 310,00 rsd ukoliko plaćate pouzećem, a ukoliko uplatite iznos na naš račun, onda je 270,00 rsd.

Da li proizvode šaljete u inostranstvo?

Za sada nemamo tu opciju, tačnije, ograničen je broj proizvoda koji se može poslati, a cena poštarine visoka u odnosu na cenu samih proizvoda.

Da li se plaća unapred ili pouzećem?

Moguće su obe opcije, po Vašoj želji. Ukoliko želite da uplatite na račun, možete uplatiti iznos porudžbine na račun: 265-3310310003890-27 (Raiffeisen banka), HerbaLab kozmetika, Korman, Kragujevac. Kao poziv na broj možete ukucati broj porudžbine koji se generiše pri završetku Vaše narudžbine.

Da li se HerbaLab proizvodi mogu naći i u nekim prodajnim objektima u Srbiji?

Trenutno se mogu naći u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu i u Prijepolju. Kragujevac – HerbaLab kozmetika, Karađorđeva 17/6 i Apoteka Dar, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 102, lokal 9; Beograd – Vatroslava Jagića 4, Market zdravlja d.o.o.; Novi Sad – Zdravologija, Kralja Petra I 73; Kraljevo – Apoteka Tilia, Žička 33, i Prijepolje – Izeta Čavića 4, Apotekarska ustanova Žalfija.

Reklamacija

Ukoliko Vam je stigao oštećen proizvod/proizvod koji niste naručili/fali neki proizvod u paketu, slobodno nam možete pisati i mi ćemo u najkraćem roku ispraviti grešku.

Da li HerbaLab proizvode smeju da koriste i deca?

Većinu proizvoda deca smeju da koriste, čak je i preporučljivo, ali nam možete poslati pitanje za konkretan problem i odgovorićemo vam u najkraćem roku. Trebalo bi samo obratiti pažnju na moguće alergije (pčelinji proizvodi i etarska ulja).